Priorin til behandling af hårtab og skaldethed

Priorin er baseret på naturlige aktive stoffer og bruges til behandling af hårtab og skaldethed.

Kosttilskudet kommer i form af kapsler der indeholder hirse ekstrakt, hvede olie, cystin og kalciumpantothenat. Hirse er rig på vitaminer og mineralske salte og er kendt som et populært middel mod problemer med hårvækst. Hvede olie indeholder både E-vitamin og umættede fedtsyrer. Cystin er et grundlæggende for proteiner. Calciumpantothenat forvandles til et vitamin af organismen pantothensyre, som er nødvendig for at opretholde en sund hovedbund. Kombinationen af disse stoffer giver Priorin kapsler giver deres gavnlige virkning for både hår og negle. Stoffer fremmer deres vækst og på samme tid stimulerer de den epidermale blodcirkulation. Derfor bruges Priorin også til behandling af hårtab, kløe, vækstforstyrrelser og muskeldystrofi.

Priorin er et kosttilskud mod hårtab, og har været tilstede på det danske marked i snart mere end 2 årtier. Virker det? Ja det virker hurtigt og effektivt. Kosttilskud til håret med biotin som bidrager til at bevare den normale hårvækst. En unik formulering med biotin der bidrager til at bevare den normale hårvækst.

Priorin Kostttilskud til håret

Priorin modvirker hormonelt hårtab som ofte ses hos Kvinder! Lider du af hårtab? Så prøv Priorin kapsler i min. 3 måneder og se dit hår vokse sig smukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>