Acaibær

Acai Berry er et dyb violet farvet bær, som består af 10% skin og 90% frø. Denne frugt er først og fremmest findes i den brasilianske regnskov, og der har været brugt i hundredvis af år, som stammer for deres medicinske egenskaber. Indtil nu, var det Acai Berry kun tilgængelig i Brasilien som den frugt, der ikke kun forgår inden for en dag, og fordi kun 10% af frugt kan udvindes du har brug for meget store mængder til at udskille alle ædle saft. De seneste fremskridt i flash frysning, har betydet, at du nu kan købe Acai Berry kosttilskud som pakke alle de naturlige godhed i en tablet.

I Dr. Perricone’s bog “The Perricone Promise”, var det Acai Berry noteret som værende Number 1 Superfood tilbyde forbrugerne ikke kun en lækker bær, men 10 til 30 gange de antioxidanter, der findes i druer. Den Acai Berry er den mest næringsstof tætte buske til rådighed i

  • Undertrykker din appetit
  • Boost energi og udholdenhed
  • Forøg din naturlige immunitet
  • Hjælp til at beskytte mod hjertesygdom, reducerer risikoen for diabetes og Alzheimers
  • Fremmer en øget libido
  • Reducer betændelse og forsinke ældning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>